POWERED BY PETESOFT Maatwerk op het gebied van automatisering
Home Diensten Contact G-sport

Zorg voor een up to date virus programma, zorg dat u regelmatig een back-up maakt. Ransomware versleuteld uw bestanden en zoekt uw gehele computer af, indien er een externe harde schijf of USB stick in zit versleuteld hij ook deze onderdelen. Als u verbinding heeft met andere computers in uw netwerk of een back-up maakt naar een NAS, zorg er dan voor dat deze verbinding niet continu open staat, anders zal deze onmiddellijk besmet zijn en heeft u geen back-up meer. PeteSoft kan u hiermee helpen.  

PRS Website IP v6 PWS Malware

De waarschuwingen staan hiernaast op datum, maar ze komen niet bij iedereen gelijktijdig binnen. Lees ze allemaal door zodat u helemaal op de hoogte bent. Het gevaar van de hiernaast genoemde waarschuwingen zijn divers ze kunnen een virus bevatten, methode zijn om aan je gegevens te komen etc. Er zijn veel meer mogelijkheden dan de hiernaast vermeld staan, als u iets heeft wat niet in de lijst vermeld staat wees dan altijd dubbel voorzichtig. Bedenk dat als u iemand geld schuldig bent (of een boete) ze u een aangetekende brief sturen en geen e-mail.

Vroeger was een anti-virus pakket voldoende om u te beschermen, tegenwoordig heeft u het anti-virus pakket nodig en gezond verstand. Virussen en ransomware komen tegenwoordig mee in valse e-mails of op web pagina’s die zijn nagemaakt. Het probleem is dat deze ransomware bijna niet te ontdekken is, vandaar dat we een waarschuwingen pagina zijn begonnen.

Op de malware pagina leest u wat u er tegen kan doen en wat malware en virussen zijn.


Voor hulp neem contact op met PeteSoft